Epäilemättä jokainen muistaa viime osan alkuhöpinöissä mainitsemani ongelman koneeni kanssa? Kuinka isäni jo ennusti, että se ei enää kestä kauan?

Noh, oikeaanhan tuo osui. Tänä aamuna menin aivan normaalisti avaamaan konetta, mutta se päästikin muutaman oudon piippauksen. Säikähdin, mutta ei se poksahtanut sentäs. Näyttö vaan pysyi mustana. Tottuneena koneen temppuiluun yritin hetken päästä uudestaan, mutta sama toistui. Jäin sitten odottelemaan sitä, että isäni saapuisi töistä ja tekisi muutaman kivan pikku taikatempun, ja kone toimisi taas. Yhden idean hän sai, mutta sitä testaamalla saatiin varmuus ainoastaan siitä, että vika ei ollut pelkästään näytössä (siinä toivossa olin nimittäin elänyt, koska se pysyi aiiiivan mustana), vaan kone kone oli pimahtanut.

Lyhyestä virsi kaunis. Yritän nyt siis sanoa sitä, että tämä tarina on nyt sitten loppu :s Mitä sitä asiaa sen enempää kaunistelemaan, ei se siitä miksikään muutu.

Suuri kiitos, että jaksoitte seurata tätä päivitystahdista huolimatta<3 Ihania olette kaikki, kiitoskiitos ja hali!

~ Chimmyy

(ps. jos joskus hamassa tulevaisuudessa saan uuden koneen ja siihen simssin asentelen - mikä on melko todennäköistä - niin uutta tarinaa on luvassa ;) tänne tai Radolaan ilmoittelen, mutta siihen voi todellakin mennä aikaa...)