Ensinnäkin suuret onnittelut kaikille, jotka saivat valkolakin päähänsä eilen! Samaten jokaiselle peruskoulunsa päättäneelle! Unohtamatta kuitenkaan kaikkia muita, jotka hienosti jaksoivat taas yhden kouluvuoden ja ovat ehdottomasti ansainneet lomansa ♥

Sitten tästä osasta. Kylläkyllä, minä olen ihan oikeasti saanut sen alkuun, mutta kun siirryttiin yliopistolle (spooooil! o.O), niin minuun iski blackout. En oikein ole varma, mitä tekisin seuraavaksi. Suomeksi sanottuna menee hetki, ennen kuin osa ilmaantuu. Tässä on kuitenkin lomaa, että pitäisi onnistua =) Hieman ehkä hidastavat kaksi ensimmäistä viikkoa Bertorellien jatkumista, sillä olen isoshommissa. Mutta kaikesta selvitään. Minä en aio lopettaa, vaikka mikä olisi ;) Hihihaha.

Vielä kerran onnea ja ihanaa kesän alkua jokaiselle!

~ Chimmyy, joka on aivan kesäfiiliksissä

EDIT 18.6. //

Se olisi terve taas ja suuret anteeksipyynnöt. Blackout ei ole lähtenyt mihinkään, vaan ainoastaan laskenut intoa -.- Eilen tein päätöksen, että jo olemassa olevat kuvat saavat lentää roskakoriin ja aloitan kaiken alusta (paljonpa menetän, parikymmentä kuvaa vain :>>). Ehkä nyt saan vähän juontakin mukaan pelaillessani. Kovasti mietin, tahtoisinko ottaa jo nyt yhden ideani, josta olen todella ylpeä ja varma, ettei ainakaan kovin moni ole sellaista ennen tehnyt ;) Katsotaan nyt, onko kuitenkaan hyvä aika vielä, vai pitäisikö säästää...

Kovasti kiitoksia siitä, että olette jaksaneet olla näin kärsivällisiä. Ensi viikolla yritän saada jotain ulos, vaikkakin sitten jotain tönkköä ja lyhyttä, mutta jotain ♥ =) Jos ei silloinkaan tule mitään, saa tulla hirttämään. Täytyy tulla, tai sitten hyppään itse sillalta.

Linkkilistankin yritän päivitellä senkin tässä huomenna tai joku muu päivä. Hirttää saa myös silloin, jos unohdan jonkun sieltä!